VattenbehandlingsteknikProblem med värmesystem

25 januari, 2021
Stora kostsamma utmaningar på värmesystemen och med lagkrav på 21–22 grader i lägenheter och lokaler så ställer det stora krav på fastighetsägare. Många problem med värmesystem orsakas av fel tryckhållning och skitiga system.


Vanliga problem i ett värmesystem:
Radiatorer blir skitiga på insidan och rörmokaren får montera ner och spola igenom dom.
Radiatorventiler funkar bara en viss tid och det är inget konstigt med det, vi byter bara ut dom varefter hyresgästerna klagar.
Slutna kärl där man får använda svetspinnar och trycka igenom tjäran för att kunna få ut vattnet och lufta kärlet.
Radiatorer som helt har slutat att fungera och måste bytas ut.
Pumpar i systemen som arbetar med allt högre varvtal, men ändå svårt att få ut någon värme.
Framledningstemperaturer har aldrig varit ifrågasatt att inte höja utan mer regel än undantag. Det ska helt enkelt vara varmt i lägenheterna.

Det här ovan är inget konstigt så har det alltid varit problem med värmesystem och det finns ju rörmokare och fastighetsskötare av en anledning, dessa saker ska ju så klart servas. PUNKT på det!
Men oj, vad mycket pengar det läggs på att dessa bitar bara ska fungera. Allt ifrån felsökning, utbyte av komponenter, personalkostnader, mer energiuttag och missnöjda kunder.

Tänk om man kunde slippa allt det här ovan och istället ägna tid, resurser och pengar på något annat roligt och väsentligt istället?

Klart det går, vår Bauer PipeJet har installerats i 1000-tals undercentraler och resultatet är rena rörsystem med ett lågt energiuttag och kraftigt reducerade kostnader för service och underhåll.
Det är också verifierat i det prestigefyllda nordiska leverantörspriset ”Stora produktivitetspriset 2018

Kontakta mig så kikar vi på era system  😊
Hälsningar Peter
Våra tjänster:

Kontakta oss om du är nyfiken på produkterna, önskar en offert eller vill beställa en vattenanalys.

 

 

Tekfast logotyp liten
Om oss

Vi erbjuder tryckhållning, avgasning och vattenbehandling av era värme-, kyla- och tappvattensystem. Med rena och rätt trycksatta system skapar vi förutsättningar för energieffektivisering och driftsäkra system med ett minimalt underhållsbehov.

Om oss

Vi erbjuder tryckhållning, avgasning och vattenbehandling av era värme-, kyla- och tappvattensystem. Med rena och rätt trycksatta system skapar vi förutsättningar för energieffektivisering och driftsäkra system med ett minimalt underhållsbehov.

Följ oss i sociala medier

© 2024 Teknik & Fastighetspartner i Stockholm AB. Alla rättigheter reserverade. |  Byggd av GaboDesign